Externe

Detalii șocante despre un accident petrecut în Spania. Pasagera era moartă de câteva ore în momentul când a avut loc impactul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ancheta în cazul unui accident grav petrecut în Spania, la Los Barrios, în urmă cu o săptămână, scoate la lumină detalii șocante.

Atunci, o mașină a intrat pe contrasens și s-a izbit cu putere de un camion, iar cele două persoane aflate în interior au murit. Poliția a stabilit că accidentul a fost provocat intenționat. Mai mult, femeia care era pe scaunul din dreapta murise cu câteva ore înaintea impactului, potrivit presei spaniole.

Surse implicate în anchetă au declarat pentru către EFE că s-au descoperit indicii că femeia – o franțuzoaică de 32 de ani – fusese ucisă cu câteva ore înainte de accident, cel mai probabil de partenerul ei, aflat la volan, mort în impact. Acesta era un cetățean englez, în vârstă de 28 de ani.

Analiza criminalistică a arătat că femeia a murit ca urmare a unui traumatism puternic la nivelul capului. Anchetatorii cred că bărbatul a provocat accidentul fie pentru a se sinucide după crima comisă, fie pentru a găsi o justificare pentru moartea partenerei sale.

Tânărul englez avea antecedente de probleme psihice, au descoperit anchetatorii.

Sursa: DIGI24

Citește și: Focar de COVID la un bordel dintr-un oraș din Spania. Clienții căsătoriți nu vor să se prezinte la testare

loading...

Comments are closed.