Alte știri

Dezinteres total față de magazinul online al Maiei Sandu. În aprilie PAS a vândut doar 5 pixuri, 2 maiouri și o cană

Pinterest LinkedIn Tumblr

Magazinul online lansat de către Partidul Acțiune și Solidaritate în luna octombrie 2017 nu a stârnit entuziasm din partea cumpărătorilor. În luna aprilie, PAS a vândut doar 5 pixuri, două maiouri și o cană. Pentru luna mai, încă nu a fost publicat raportul.

Nu se cunoaște care este cauza, fie lipsa doritorilor de a avea pe masă o cană PAS, sau de a purta un maiou cu aceiași inscripție, fie de vină sunt prețurile exagerate. Un maiou care pe piață costă în jur de 150 de lei, în magazinul online PAS, costa 300 de lei. Cănile costă 80 și 120 de lei, o insignă costă 30 de lei, iar un simplu stilou costă 20(!) de lei. Pentru o țară cu cetățeni săraci, după cum afirmă președintele formațiunii, Maia Sandu, dublarea prețurilor nu este tocmai cea mai reușită modalitate de atragere a electoratului.

Luna aprilie nici măcar nu este o excepție. În lunile anterioare, magazinul online la fel nu s-a bucurat de un entuziasm foarte mare și curierii de la PAS nu au fost extra solicitați. În luna ianuarie, spre exemplu s-au vândut 6 tricouri polo, 13 insigne, 5 căni și 5 stilouri. Suma totală obținută pentru vânzarea acestor produse este de 2390 lei.

În luna februarie nu a fost publicat nici un raport, din cauza zilelor de 14/24 februarie și pregătirilor de 8 martie, produsele din PAS Shop nu s-au bucurat de popularitate.

Luna martie, la fel a fost una foarte pasivă. Au fost vândute doar 2 maiouri, o insignă, 3 căni și 5 stilouri.

Totuși, prețurile din shop-ul celor de la PAS sunt foarte liberale dacă e să le comparăm cu cele din magazinul on-line Jurnal TV. Un stilou cu inscripția JurnalTV la REDUCERE costă 1.5 euro, iar prețul lui fără reducere în general este de 3 euro. Raportând la cursul actual, un stilou la reducere costă în jur de 30 de lei. Probabil valuta euro a fost aleasă pentru a influența psihologic cumpărătorii. Cifra 1.5 pare mult mai mică decât 30, chiar dacă echivalentul valutar este identic.

Un tricou „Polo”, cu marca Jurnal TV costă 19 euro, echivalent cu 375 de lei conform cursului valutar de astăzi. Un astfel de tricou poate fi achiziționat contra sumei de 150 de lei.

Amintim că în luna octombrie 2017, Partidul Acțiune și Solidaritate a lansat un magazin online, unde susținătorii și simpatizanții formațiunii ar putea achiziționa produse și mărfuri cu simbolica partidului. Magazinul a fost lansat pentru susținerea financiară a partidului.

loading...

Comments are closed.