Externe

Dezvăluiri despre scenele de sex din seria Fifty Shades

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dakota Johnson, actriţa care a jucat rolul Anastasiei Steele în „Fifty Shades”, a făcut câteva dezvăluri despre scenele fierbinţi, jucate alături de Jamie Dornan (Christian Grey).

Actriţa a povestit că în timpul filmărilor scenelor de sex a purtat o lenjerie intima specială, care trebuia „lipită de corp pentru a nu cădea”. Vedeta a mai spus că acest tip de lenjerie este cât se poate de bizar şi poate fi comparat cu plasturii aplicaţi pe sâni, doar că evident se poartă în zona intimă.

De asemenea, pe platoul de filmare s-au aflat „specialişti care le-au explicat cum trebuie să folosească jucăriile sexuale şi toate celelalte accesorii”. Având în vedere circumstanţele, actriţa a recunoscut că filmarea acestui gen de scene este dificilă.

„Dacă ceva este foarte, foarte dificil, este necesar ca uneori să apelezi la o gură de tărie sau ceva pentru a simplifica puţin lucrurile. Nuditatea este foarte interesantă pentru un actor. Eu şi Jamie am lucrat împreună mult timp şi într-o manieră intimă. Între noi nu mai există loc pentru inhibiţii”, a mai spus Dakota Johnson.

loading...

Comments are closed.