Alte știri

Dezvăluiri șocante! Un tânăr din Comrat a decedat după ce un echipaj de poliție ar fi intrat pe contrasens

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat din Chișinău a adus acuzații grave în adresa poliției. Adrian Fodea a scris pe profilul său de facebook că din cauza unui echipaj de poliție, prietenul său a decedat în seara de 14 iulie 2019.

„Aseară unul din cunoscuții mei a decedat iar altul s-a ales cu piciorul fracturat… 
De ce? 
Fiindcă (din primele informații) respectivul echipaj de patrulare (crezandu-se in vestul salbatic…) observând coloana de motoare care se deplasa spre Chișinău, a intrat pe contrasens, in incercarea de a îi opri…. Oare așa se procedează regulamentar??? Oare prezentau așa mare pericol frații noștrii pe doua roti …? 
A rămas o familie îndurerată…
Cazul va fi mediatizat și monitorizat!”, a scris Adrian Fodea.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

De cealaltă parte, poliția a comunicat că prietenul lui Fodea, un tânăr de 28 de ani, s-a ciocnit cu automobilul poliției de model Dacia, care ar fi staționat pe carosabil, iar în urma accidentului rutier, conducatorul motocicletei a decedat la Spitalul raional Comrat.

Pe cazul dat a fost inițiată urmărirea penală, iar Procuratura raionului Comrat urmează să investigheze toate circumstanțele producerii accidentului.

Conform datelor preliminarii, motocicliștii dispuneau de permise de conducere cu categoria (A), iar fiind verificaţi alcoolscopic, s-a constatat că niciunul din ei nu se afla in stare de ebrietate alcoolică.

loading...

Comments are closed.