Alte știri

Din ce motiv a acceptat funcția de vicepreședinte al Partidului „Șor”? Explicația lui Sergiu Sîrbu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ex-deputatul Sergiu Sîrbu spune că a acceptat funcția de vicepreședinte al Partidului „Șor” pentru a acorda doar asistență juridică formațiunii. Acesta menționează că decizia sa nu se bate cap în cap cu declarația făcută anterior, precum că pune pauză pe cariera politică, întrucât nu va fi implicat în luarea deciziilor politice.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Eu nu-mi retrag cuvintele. Colegii m-au rugat să ajut cu expertiza mea juridică legislativă și eu am acceptat. Asta nu înseamnă că eu nu voi merge cu ceea ce am anunțat. Eu îmi voi continua studiile de doctorat și să lucrez pe analiză și expertiză pe platforma organizațiilor non-guvernamentale”, a spus Sergiu Sîrbu pentru TV8

Mai mult, acesta a menționat că nu aspiră la funcția de deputat în cadrul fracțiunii parlamentare a Partidului „Șor”.

„Dacă mă vor ruga să ajut cu o inițiativă legislativă, cu o expertiză juridică, asta o voi face”, a precizat Sergiu Sîrbu.

Vicepreședintele Partidului „Șor” a mai declarat că nu a discutat cu reprezentanții formațiunii despre remunerările financiare acordate pentru consultanța juridică.

Sergiu Sîrbu a declarat că vrea să se retragă din politică, după ce s-a perindat prin cel puțin patru fracțiuni, iar după scrutinul din 11 iulie nu a mai ajuns în Parlament. Mai mult, ex-deputatul a spus că vrea să finalizeze studiile de doctorat, iar ulterior să ofere consultanță pe domeniul juridic.

Citește și: Ilan Șor îl numește pe Sergiu Sîrbu în funcția de vicepreședinte al Partidului ”ȘOR”

loading...

Comments are closed.