Divergențe în interiorul PPDA: Bălțiul îi înaintează concurent lui Andrei Năstase la șefia partidului

Organizația Platformei DA de la Bălți a decis să înainteze un candidat pentru funcția de președinte al partidului, acesta nu este Andrei Năstase. Membrii Consiliului organizației teritoriale Bălți ai Platformei DA au decis că o vor înainta pe Arina Spătaru, cea care acum deține funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, relatează dosarmedia.md

Platforma DA Bălți are o echipă competenta, puternică și liberă în deciziile pe care le ia, din acest motiv mă simt onorată de încrederea cu care am fost creditată. Nu vă pot da, însă, deocamdată, un răspuns clar în acest sens, pentru că urmează să mă consult și cu familia pe marginea acestui subiect. Pot sa va spun doar că nu mi-a fost niciodată frica de responsabilități și muncă, iar Platforma DA este un partid în care se muncește mult în interesul cetățeanului”, a comentat pentru UNIMEDIA deputata Arina Spătaru.

Andrei Năstase a vorbit anterior că a avut și gânduri de a pleca din politică, totuși a decis să mai candideze o dată pentru șefia partidului.

Am anunțat și public despre faptul că eu voi candida pentru cel de-al doilea mandat. Avem oameni valoroși, care au demonstrat prin fapte”, a declarat Andrei Năstase la TVR Moldova.

Citește și: Maia Sandu nu vede o problemă în faptul că diploma Alei Nemerenco este FALSĂ: „Și-a meritat toate diplomele”

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share