Alte știri

DOC // Agricultorii sunt nedumeriți de decizia Maiei Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Producătorii autohtoni din Republica Moldova se arată nedumeriți de faptul că Președintele țării, Maia Sandu, a întors în Parlament Legea nr. 60 cu modificări la legea privind comerțul interior, informează Tribuna.md

Potrivit declarației Asociației „UniAgro Protect”, încă din anul 2017, mai multe asociații ale producătorilor produselor agroalimentare au început, alături de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și Ministerul Economiei, lucrul asupra unor îmbunătățiri a cadrului legal în privința raporturilor furnizorilor produselor agroalimentare cu rețelele de supermarketuri.

„Din păcate, legea nu a fost promulgată. Suntem dezamăgiți de poziția doamnei președinte și sperăm foarte mult că viitorul Legislativ în mod prioritar va revota această lege, una dintre puținele care ne sprijină pe noi, producătorii agroalimentari autohtoni”, se menționează în textul declarației.

Vedeți declarația integrală a membrilor Asociației:

Citște și: Secretar al PCRM, despre vizitele ambasadorilor occidentali în structurile de stat: „Noi am ajuns ca legimitatea puterii să fie externă. Cât puterea nu este recunoscută de o ambasadă importantă – dânsa nu este putere.”

loading...

Comments are closed.