(DOC) La Doha de pe banii lui Șor, la Strasbourg de pe banii oligarhului Ablyazov. Iată cine finanțează călătoriile liderilor PAS cu DA!

Jurnaliștii de investigație de la Zeppelin.md au publicat mai multe documente secrete care demonstrează că zborurile în UE a liderilor opoziției politice de la Chișinău, Andrei Năstase și Maia Sandu, sunt finanțate de oligarhul kazah, Mukhtar Ablyazov. Mai mult decât atât, de astfel de “cadouri” au avut parte și membrii familiei autorului Miliardomatului, Veaceslav Platon. Anterior, pe când era membră a PLDM în Guvernul Filat, Maia Sandu a zburat împreună cu liderul de atunci a PLDM la Doha cu un avion privat de pe banii lui Ilan Șor.

Pe data de 30 noiembrie 2016, de pe e-mailul coordonatorului logistic al Fundaţiei Ludmilei Kozlowska, matouszek@odfoundation.eu, pe enigmatica adresă de e-mail, sarmana.moldova17@outlook.com, este expediat biletul avia tur-retur pentru data de 3 şi 4 decembrie 2016 la cursa companiei „Air Moldova” Chişinău – Domodedovo, Moscova pe numele lui Alexandru Machedon, directorul companiei moldoveneşti Star Net şi fost şef al staffului lui Andrei Năstase, preşedintele partidului „Platforma DA” (vezi DOC).

Veaceslav Platon, Open Dialog, Miliardomat, furtul miliardului, Ablyazov, oligarhi la Chisinau, finii lui Platon, Jurnal TV, TV8, Natalia Morari, Maia Sandu, PAS cu DA, Nastase, Topa, proteste chisinau, protest anti-oligarhic, ACUM,Peste încă o săptămână, la 8 decembrie 2016, Sarmana.Moldova primeşte de pe acelaşi e-mail al Fundaţiei „Open Dialog” două bilete avia la cursa companiei „Air Moldova” pe ruta Chişinău – Frankfurt pentru data de 12 decembrie 2016, pe numele lui Eduard Rudenkoşi Alexei Tulbure. Eduard Rudenko este nimeni altul decât avocatul agentului FSB Veaceslav Platon, iar Alexei Tulbure este activist civic filorus de la Chişinău, fost reprezentant al Republicii Moldova la ONU şi Consiliul Europei în timpul guvernării comuniste a lui Vladimir Voronin (vezi DOC).

La aceiaşi dată, 8 decembrie 2016, Sarmana.Moldova, dar şi Ludmila Kozlowska (lyudmylakozlovska@odfoundation.eu), primesc de pe acelaşi e-mail bilete avia pentru ruta Praga-Frankfurt, pentru aceiaşi dată, 12 decembrie 2016, pe numele preşedintelui Fundaţiei Ludmila Kozlowska şi a Anei Ursachi (vezi DOC). Aici obţinem ultimul element de puzzle, datorită căruia  putem vedea întregul tablou al păienjenişului, respectiv înţelegem cui îi aparţine enigmaticul inbox cu nickname sugestiv, sarmana.moldova17@outlook.com, Sarmana.Moldova este de fapt SarmAna, avocata Ana Ursachi, nimeni alta decât fiica nomenclaturistului comunist sovietic şi agentului KGB (FSB) Constantin Ursachi. De notat că Ana Ursachi i-a apărat în instanţele de la Chişinău, rând pe rând, pe mai mulţi agenţi de influenţă de la Chişinău ai Federaţiei Ruse, Renato Usatîi, Grigore Petrenko, Veaceslav Platon.

Pentru cei mai sceptici, orice dubiu referitor la posesorul e-mailului sarmana.moldova17@outlook.com este înlăturat de intensul schimb de mesaje cu coordonatorul logistic al Ludmilei Kozlowska, Rafal Matouszek (vezi DOC).

Veaceslav Platon, Open Dialog, Miliardomat, furtul miliardului, Ablyazov, oligarhi la Chisinau, finii lui Platon, Jurnal TV, TV8, Natalia Morari, Maia Sandu, PAS cu DA, Nastase, Topa, Ana Ursachi, Grigore Petrenco,În continuare, la aceiaşi dată, 12 decembrie 2016, întregul desant al FSB sponsorizat de Fundaţia „Open Dialog” se deplasează cu un autocar al companiei Lufthansa pe ruta Frankfurt-Strasbourg (vezi DOC), pentru a torpila lucrările celei de a treia reuniuni a Comitetului Parlamentar de Asociere UE-RM, care au avut loc la Strasbourg în perioada 14-15 decembrie 2016.

Tot aceleași adrese de e-mail au fost folosite pentru a expedia bilete de avion și în cazul finilor de cununie al raiderului Platon, Egor Platon şi Artiom Platon, ambii acționari la „Moldova Agroindbank” , precum și fostei sale soții, Svetlana Platon.

După realizarea cu succes a misiunii diversioniste coordonate de Ludmila Kozlowska, Eduard Rudenko şi Alexei Tulbure se întorc la Chişinău pe data de 16 decembrie 2016, cu ruta companiei „Ukraine International Airlines” Praga-Borispol, Kiev – Chişinău (vezi DOC). Iar Ludmila Kozlowska, împreună cu Ana Ursachi, anunţată în căutare de procuratura de la Chişinău, se deplasează la Varşovia, unde sunt puse la cale noi misiuni diversioniste primite de la serviciile speciale ruseşti. Bartosz Kramek, soţul polonez fictiv al Ludmilei Kozlowska se ocupă de destabilizarea Poloniei, iar Ludmila Kozlowska se concentrează pe diversiuni împotriva Ucrainei şi Republica Moldova, racolând noi şi noi agenţi din mass-media, societatea civilă şi politicul de la Chişinău. Va dura până la 13 august 2018, când Ludmila Kozlowska este expulzată din UE.

Total
0
Shares
Total
0
Share