Actual

DOC // Lui Filip Kirkorov i-a fost interzisă intrarea în Republica Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Noaptea trecută, polițiștii de frontieră de la Aeroportul Chișinău i-au interzis lui Filip Kirkorov să intre în Republica Moldova.

“În Aeroportul Internațional Chișinău în privința unor cetățeni străini a fost luată decizia de refuz de intrare în Republica Moldova. Fiind supuși controlului, conform protocoalelor, stabilite s-a constatat că nu au fost întrunite condițiile pentru autorizarea trecerii frontierei de stat”, a precizat instituția.

Interpretul rus, Filip Kirkorov a aterizat aproape de miezul nopții pe Aeroportul Internațional Chișinău, venind cu o cursă de la Istanbul. Artistul a prezentat organelor de control pașaport bulgar, însă nu a fost lăsat să intre în Republica Moldova. Avocații au încercat să obțină acccesul acestuia, însă în zadar, scrie Unimedia.info

Potrivit datelor prezentate de Procurorul General interimar, în cererea de ridicare a imunității Mainei Tauber, se afirmă că Filip Kirkorov ar fi primit un onorariu de 200 de mii de dolari pentru concertul care așa și nu a mai vut loc în Piața Marii Adunări Naționale.

loading...

Comments are closed.