Politic

(DOC) Maia Sandu prinsă din nou cu minciuna! Iată dovada că liderii PAS cu DA au legături directe cu ONG-ul lui Ablyazov!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lidera PAS, Maia Sandu, a fost prinsă din nou cu minciuna, după ce a scris pe facebook că partidul pe care-l conduce nu are nici o legătură cu Ludmila Kozlowska, expulzată din UE pentru colaborarea cu serviciile secrete rusești, dar și ONG-ul finanțat de oligarhul Ablyazov, Open Dialog.

Portalul de investigații Zeppelin.md a publicat noi probe care confirmă că liderii PAS cu DA au primit mesaje directe de la Ludmila Kozlowska, și au participat la un eveniment organizat de Fundația Open Dialog, ONG finanțat de oligarhul Ablyazov.

”Am așteptat reacții la investigația noastră despre legăturile politicienilor de la Chișinău cu Veaceslav Platon și Ludmila Kozlowska, expulzată din UE pentru legături cu serviciile speciale rusești. Am sperat că politicienii noștri s-au maturizat și europenizat. Dar, din păcate, ei mint în continuare… Din nou, preferăm să lăsăm probele să vorbească.
P.S. Întrebare pentru Maia și Andrei: În 2017, Fundația „Open Dialog” v-a achitat deplasările la Bruxelles sau nu?”, se menționează într-o postare pe pagina de Facebook a portalului.

Telegraph Moldova amintește că activista Ludmila Kozlovska, cunoscută ca fiind lobbyista Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase, dar și apropiată cu Natalia Morari și Ana Ursachi, a fost deportată din Polonia, primind interdicție în Uniunea Europeană, aceasta fiind bănuită de relații cu serviciile secrete rusești. Conform unui raport prezentat de Parlamentul European, fundația Open Dialog, este acuzată de înrolare de partea serviciilor secrete rusești în războiul hibrid dus de Rusia împotriva Occidentului.

De notat, că Fundația Open Dialog a figurat anterior în investigații jurnalistice (http://timpul.md/articol/fenomenul-ablyazov-calul-troian-pentru-europa–razboaiele-politice-din-est-exportate-in-instantele-parlamentele-si-mass-media-occidentale-120941.html), fiind finanțată și de oligarhul kazah Mukhtar Ablyazov, condamnat de justiția din Marea Britanie pentru spălare de bani și devalizarea BTA Bank din Kazahstan.

lidera pas Maia Sandu prinsă cu minciuna, legatura

loading...

Comments are closed.