Alte știri

(doc) Natalia Morari a SIMULAT o tentativă de suicid în anul 2017 pentru a nu plăti salariile angajaților TV8

Pinterest LinkedIn Tumblr

Natalia Morari a ajuns în anul 2017 la spital cu o intoxicație de pastile. Conform unui raport al poliției, ar fi fost o tentativă de suicid din partea jurnalistei. Documentul întocmit la Inspectoratul de Poliție Râșcani a fost postat în canalul de telegram, Boiler Show. 

Conform documentului dat, în data de 4 iulie 2017, Natalia Morari ar fi consumat pastile în doze mari cu scopul de suicid. Aceasta a fost preluată de medicii de la Spitalul Municipal „Sfânta Treime” cu diagnoza de „Intoxicație acută cu medicamente”. Autorul postării din Boiler Show afirmă că nu a fost o tentativă reală de suicid, dar o simplă simulare pentru a se victimiza.

Reieșind din informația publicată de canalul de telegram, cauza acestei simulări de suicid ar fi fost o încercare de victimizare din partea ei. Postul TV8, pe care îl conduce Morari ar fi fost în acea perioadă într-o stare financiară dificilă și astfel, jurnalista a decis că ar trebui să se victimizeze în așa mod încât angajații postului de televiziune să nu pună presiune asupra acesteia în ceea ce privește salariul, care ar fi întârziat în acea vreme.

natalia morari, morari suicid, morari tv8, proprietari tv8, canale telegram moldova
Amintim că în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune TV8, condus de Natalia Morari, a avut loc o emisiune în care aceasta a vorbit despre viața personală. În cadrul acesteia, jurnalista a vorbit despre o depresie foarte puternică, iar doar cu ajutorul psihologilor aceasta a reușit să depășească starea dificilă în care se afla.

loading...

Comments are closed.