(doc) Transgaz îl contrazice pe ministrul Brânzan: Lucrările de contrucție a gazoductului vor fi finalizate în 2021

gazoductul iasi-ungheni, ministerul economiei si infrastructurii, guvernul sandu, ministrul branzan, vadim branzan, transgaz moldova, gaz natural moldova

Vești proaste, gazoductul Iași-Ungheni-Chișinău nu va fi finalizat în luna februarie 2020, așa cum a promis guvernarea precedentă. Compania Transgaz a anunțat că un termen probabil a finalizării construcției acestui proiect, ar fi anul 2021, o dată aproximativă nu este prezentată de compania românească.

Ministerul Economiei și Infrastructurii a Republicii Moldova, anterior spunea că cel mai probabil, gazoductul Iași-Ungheni-Chișinău va fi dat în exploatare în luna februarie a anului 2020. La data de 17 iunie 2019, Mold-street scria că termenul va fi amânat cel mai probabil pentru luna august a anului 2020, ca mai târziu, Transgaz să vină cu o concretizare, spunând că anul dării în exploatare a acestuia va fi 2021.

Săptămâna trecută, ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brânzan a menționat că există câteva probleme birocratice cu care se confruntă Transgaz și suvsidiara sa din Moldova, Vestmoldtransgaz, ministrul însă nu a oferit detalii referitor la problemele cu care se confruntă Transgaz, însă a transmis asigurări că la finele anului 2019, gazoductul va fi gata în proporție de 90%.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share