Dodon a început un nou joc periculos cu Năstase – dezvăluri făcute de Renato Usatîi

Dodon a început un nou joc cu Năstase, Dezvăluri făcute de Renato Usatîi, psrm ppda pn, partidul nostru usatii, dodon socialistii, platforma da nastase, acum psrm 

Criticile aduse de liderul PPDA, Andrei Năstase, socialiștilor și președintelui Igor Dodon nu ar fi decât „un blat”, care este menit să o scoată din joc pe prim-ministra Maia Sandu. Astfel, președintele Igor Dodon ar fi preluat rolul lui Vlad Plahotniuc, iar Andrei Năstase a preluat rolul șefului statului de până la schimbarea guvernării PD – permisiunea de a critica la comandă, potrivit lui Renato Usatîi.

El spune că liderul PPDA a lasat să se înțeleagă ieri, în cadrul unei emisiuni de la N4, că alianța ACUM – PSRM scârțâie serios, dar lucrurile nu ar sta nici pe departe așa.

„S-ar părea că prietenii-concurenți s-au certat într-un sfârșit, iar coaliția pârâie din toate încheieturile. Dar, cunoscându-i bine pe Dodon și Năstase, presupun că băieții au trucat meciul. Dodon are experiență deja – și-a practicat măiestria cu Plahotniuc. Fiecare atac, fiecare pasă era bine coordonată și pusă la punct până la cel mai mic detaliu. Și doar după blagoslovirea oligarhului, Dodon își putea permite să-l critice pe acesta”, a scris Renato Usatîi pe Facebook.
 
Astfel, liderul „Partidului Nostru” crede că Dodon a preluat rolul lui Plahotniuc, iar Năstase – cel de critic, atunci când i se permite acest lucru. „Se pare că istoria se repetă, iar Dodon a început un joc nou. Doar că de data asta, rolul de critic i-a revenit lui Năstase”, a scris Usatîi.
 
Renato Usatîi sugerează că, până la urmă, cei doi o vor debarca de la guvernare pe lidera PAS, premierul Maia Sandu. „Totul e foarte simplu – e greu să dansezi tango în trei. Și, se pare, doamna va fi obligată să părăsească ringul de dans. Haideți să ne facem rezerve de popcorn și să vedem cu ce se încheie spectacolul acesta”, a conchis Usatîi.
Total
0
Shares
Total
0
Share