Alte știri

Dodon afirmă că la această etapă încasările la bugetul de stat permit asigurarea plăților sociale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful statului, Igor Dodon, astăzi – în urma unei întrevederi cu Prim-ministrul și Președintele Parlamentului, a venit cu unele declarații.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Domnul Prim-ministru ne-a informat că la această etapă încasările la bugetul de stat ne permit să asigurăm achitarea plăților sociale”, a ținut să precizeze, la începutul declarațiilor, Dodon.

Totodată, el a spus că în fiecare localitate va începe reparația drumurilor: „Vreau să vă informez că programul național „Drumuri bune pentru toți”, săptămâna aceasta – săptămâna viitoare, se finalizează concursurile anunțate și la sfârșitul lunii iunie – începutul lunii iulie, în fiecare localitate din Republica Moldova, va începe reparația drumurilor”.

„Săptămâna aceasta, la ședința Guvernului, va fi aprobat proiectul de lege pentru implementarea inițiativei referitor la subvenționarea creditelor în mărime de 6 fonduri de salarizare, au fost 3”, a mai declarat Dodon.

El a mai oferit și unele asigurări: „Vreau să vă asigur că tot ceea ce ține de securitatea alimentară a Republicii Moldova va fi asigurat. Cel mai probabil, vor fi și exporturi de cereale în acest an, deoarece situația în agricultură s-a îmbunătățit”.

În același timp, Dodon anunță despre convocarea ședințelor plenare ordinare ale Parlamentului. „Ce ține de Parlament, doamna Greceanîi ne-a informat că mâine va fi convocat Biroul permanent al Parlamentului pentru convocarea ședințelor plenare ordinare pentru ziua de joi și posibil pentru ziua de vineri. Sunt mai multe subiecte pe agenda Parlamentului, cele mai importante: Legea pentru susținerea veteranilor, Legea organizațiilor non-guvernamentale”, a declarat oficialul.

Citește și: Premierul își propune să modifice legislația pentru a înlătura privilegiile funcționarilor din BNM

loading...

Comments are closed.