Alte știri

Dodon, după închiderea secțiilor de vot: „Alegerile s-au desfășurat într-un mod corect, liber și democratic”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul independent, susținut de PSRM, Igor Dodon, consideră că alegerile prezidențiale din 1 noiembrie s-au desfășurat într-un mod „corect, liber și democratic”, transmite Telegraph.md

Igor Dodon merită încă un nou mandat pentru că deține o echipă puternică, experiență și un program bine pus la punct, susține Ion Ceban

”În calitatea mea de Președinte în funcție al Republicii Moldova, vreau să le mulțumesc tuturor celor care astăzi și-au exercitat dreptul la vot. Celor care și-au îndeplinit datoria civică și au venit la secția de votare, în pofida situației pandemice în care se află și țara noastră.

Vă mulțumesc!

Mă bucur că majoritatea cetățenilor Republicii Moldova conștientizează responsabilitatea pentru soarta țării și fac uz de dreptul lor de a vota.

În calitatea mea de candidat, vreau să mulțumesc tuturor alegătorilor care astăzi m-au susținut. Vă asigur că nu veți regreta. Împreună, vom depăși orice obstacol!

În calitatea mea de Președinte în funcție, dar și în calitate de candidat, adresez mulțumiri membrilor Comisiei Electorale Centrale, membrilor comisiilor teritoriale și secțiilor electorale, observatorilor naționali și internaționali, colaboratorilor organelor de drept.

Împreună cu Dumneavoastră, am reușit să organizăm cu demnitate aceste alegeri. Suntem în așteptarea rezultatelor scrutinului. Doresc tuturor membrilor comisiilor electorale sănătate și răbdare în această activitate complicată!”, a declarat șeful statului.

Poliția a înregistrat peste 173 de sesizări de referitoare la diferite încălcări înregistrate în procesul de votare

loading...

Comments are closed.