Alte știri

Dodon: Maia Sandu nu își va asuma guvernarea, deoarece știe că nu va face față

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu nu își va asuma guvernarea, deoarece știe că nu va face față. Declarația a fost făcute de către Igor Dodon la postul public de televiziune.

“Numești în fiecare zi acest Guvern – rău, dar nu îl dai jos. Îl lași așa ca acest Guvern să țină povara. E dificil în condiții de criză, pandemie, iarnă. Pentru ca primăvara, când va fi mai ușor, să dai jos Guvernul și să declanșezi alegeri parlamentare. Ați învins la alegeri, asumați-vă guvernarea. Ei nu vor face acest lucru, pentru că noi știm cu ce s-a terminat asumarea de anul trecut, când a fost șef în Guvern. Ei știu că nu vor face față. Cum spunea Eminescu „E ușor a scrie versuri, când nimic nu ai a spune!”. Pe baricade sunteți deștepți, dar când este vorba de lucru, nu faceți nimic. Am văzut asta anul trecut”, a declarat președintele, scrie Primul.md

Amintim că Igor Dodon i-a propus Maiei Sandu să demită Guvernul Chicu și să numească propriul cabinet de miniștri, care va guverna țara. Președintele ales Maiei Sandu a refuzat să-și asume această responsabilitate.

loading...

Comments are closed.