Dodon nu renunță la anularea contractului de concesionare a Aeroportului Chișinău

Airoport, Vlad Plahotniuc, Ilan Shor

După ce s-au jucat de-a „investitorii” și de-a „omul rușilor”,  proprietarii Aeroportului Internațional Chișinău au dat de bucluc.

Cel puțin aceasta am înțeles în debutul ședinței de astăzi a Guvernului, când premierul investit de Igor Dodon a anunțat că pune piciorul în prag și a decis trimiterea controalelor contractuale la ”Avia Invest” SRL – compania care gestionează Aeroportul Internațional Chișinău (KIV).

Potrivit premierului, fost consilier al lui Dodon, ”Avia Invest” SRL nu și-ar respecta angajamentele. „Investițiile” făcute la Aeroport sunt din contul veniturilor încasate pe spatele moldovenilor care aleg să zboare de pe KIV.

Să știți că observațiile premierului sunt reale, mai ales că au fost vociferate și de Executivele anterioare, precum și de recenta Comisie parlamentară de anchetă.

Astfel, Dodon nu renunță să-și execute promisiunea față de țară și de electorat, iar dosarul privind anularea contractului de concesionare va rămâne în picioare, iar la acesta vor mai fi adăugate câteva foi despre ne-executarea corespunzătoare, ce vor fi motive incontestabile de anulare și nici nu va mai rămâne loc pentru apel și recurs.

Așadar, cei care au țipat că Dodon a cedat aeroportul pe mâna rușilor s-au cam grăbit, mai ales că în presă au apărut suficiente documente care demonstrează că KIV este pe mâinile grupului Plaha-Șor.

DOC // Nu rușii au pus mâna pe Avia Invest și Aeroportul Chișinău; Iată cine a redevenit proprietar cu acte în regulă

Autor: Corneliu Gandrabur

Total
0
Shares
Total
0
Share