Alte știri

Doi copii s-au înecat într-un iaz din Nisporeni. Corpurile neînsuflețite au fost scoase din apă chiar de tatăl micuților

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi frați de 8 și respectiv 6 ani au murit, după ce s-au înecat într-un iaz. Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 16 august, în jurul orei 14:00, în localitate Șișcani din raionul Nisporeni.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.MD băiatul de 6 ani, împreună cu sora sa de 5 ani, au plecat să se joace în timp ce părinții se aflau la domiciliu împreună cu ceilalți doi copii cu vârstă de un an și 3 ani.

„Astfel cei doi frați s-au deplasat la iazul care se află la câteva străzi distanță de domiciliu unde minorul de 6 ani a intrat în apă să se scalde și a început să strige ajutor la care sora mai mică a alergat acasă să îl cheme în ajutor pe fratele mai mare, în vârstă de 8 ani care a venit și în timp ce a încercat să îl salveze pe fratele său s-a înecat și acesta. Copii au fost extrași din apă de către tatăl minorilor și vecinul acestora”, susține Bețivu.

Citește și: Un băiat de 15 ani s-a înecat într-un iaz din sectorul Botanica

loading...

Comments are closed.