Social

Doi minori aflați în căutare pentru furt au fost reținuți de carabinieri

Pinterest LinkedIn Tumblr

La data de 07.10.2020 în jurul orelor 00:20, în timpul patrulării pe bulevardul Cuza Vodă din sect. Botanica al capitalei, echipajul de carabinieri al Direcției Regionale “Centru” a IGC, a observat 2 minori ce se plimbau fără să fie însoțiți de adulți. După semnalmente, aceștia aveau similitudine cu doi minori aflați în căutare pentru comiterea unui furt.

Băieții au fost conduși la IP Botanica pentru documentare. Aceștia s-au dovedit a fi în vârstă de 11 și 14 ani, ambii domiciliați în r-n Orhei și erau dați în căutare pentru furt. Fiind verificați, asupra lor au fost depistate mijloace bănești în sumă totală de 1900 lei și 3 șurubelnițe.

Minorii au mărturisit oamenilor legii că suma de bani a fost sustrasă la data de 06.10.2020, din cutia cu donații benevole ale enoriașilor din interiorul unei mănăstiri din municipiul Chișinău. Totodată, aceștia au recunoscut și faptul că la data de 02.10.2020, au sustras mijloace bănești și anume 2000 de lei și 100 de euro, dintr-un automobil parcat pe o stradă din sectorul Botanica al capitalei.

Alte circumstanțe se stabilesc.

loading...

Comments are closed.