Economic

Donații de 100 000 lei pentru insituțiile medicale din partea SA „Moldovagaz”

Pinterest LinkedIn Tumblr

SA „Moldovagaz” informează că va dona 100.000 de lei în cadrul campanie de colectare a fondurilor pentru susținerea instituțiilor medicale din capitală inițiată de Primăria Chișinău.

„100 mii de lei va transfera SA „Moldovagaz” la contul bancar special, deschis curent de către Primăria Municipiului Chișinau. Un ordin in acest sens a fost emis de către Președintele Consiliului de administrație SA „Moldovagaz” Vadim Ceban. Banii sunt alocați în susținerea eforturilor în lupta cu coronavirusul de tip nou”, informează reprezentanții SA „Moldovagaz” printr-un comunicat de presă.

Anterior SA „Moldovagaz” a anunțat că nu se va recurge la deconectări ale consumatorilor de gaze naturale pe toată durata avertismentului de pericol epidemiologic în legătură cu răspândirea COVID-19.

Amintim că ieri, o campanie de colectare a fondurilor pentru susținerea instituțiilor medicale din capitală, în contextul acțiunilor de depășire a situației de criză, survenite ca urmare a apariției în Republica Moldova a infecției prin COVID-19, a fost lansată de Primăria municipiului Chișinău.

Inițiativa municipalității vine ca urmare a manifestării unui interes sporit din partea agenților economici, care vor să-și aducă aportul prin donarea de finanțe la procurarea echipamentelor medicale necesare, precum și oferirea de alimente pentru spitale și simpli cetățeni.

În acest sens, Primăria Chișinău a deschis un cont bancar unde pot dona surse financiare atât persoanele juridice, cât și cele fizice.

Citește și: Nu a fost prelungit termenul de prezentare a declarațiilor pe venit, anunță Serviciul Fiscal

loading...

Comments are closed.