Politic

Dorin Chirtoacă prins cu minciuna! Gheorghe Gonța: Nici eu, nici TVC21 NU a acuzat Moldotelecom!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul primar general al Municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă a fost invitatul lui Gheorghe Gonța ieri la emisiunea „Important”, de la postul de televiziune TVC21.

În timpul emisiunii, au apărut unele probleme cu transmiterea semnalului. Iar Dorin Chirtoacă a învinuit de sistarea a postului de televiziune TVC 21, compania de stat, Moldtelecom.

Bloggerul Eugen Luchianiuc a postat într-un articol imaginile în care fostul primar Chirtoacă învinuiește Moldtelecom că ar fi sistat emisia din momentul în care emisiunea ar fi început.

Dorin Chirtoaca minciuni, chirtoaca sistat de moldtelecom

Postare ștearsă ulterior, iar în locul ei a fost postată aceasta:

chirtoaca minciunos, emisiunea important chirtoacaAcuzațiile lui Dorin Chirtoacă au fost infirmate de către Ghoerghe Gonța și televiziunea TVC 21 care au spus că nu au pretenții la operatorul Moldtelecom, iar compania de stat nu ar fi sistat emisiunea cu fostul primar protagonist. „Da ai mei nu au acuzat pe nimeni. Și nici eu.” a replicat Gheorghe Gonța citat de Eugen Luchianiuc.

Cu o reacție a venit și directorul Moldtelecom, Dan Mitriuc. După spusele acestuia, sâmbătă ar fi avut loc un incendiu în clădirea unde își are sediul și postul de televiziune TVC 21. În urma incendiului s-a defectat și echipamentul care asigura transmisiunea postului TV în rețeaua Moldtelecom.

Acuzaţiile aduse Moldtelecom, de către primarul demisionar al Capitalei, Dorin Chirtoacă, precum că a sistat intenţionat semnalul în timpul unei emisiunii din data de 19 februarie a postului TVC21, sunt absolut nefondate. Așa cum ați văzut și din presă, sâmbată, 17 februarie s-a produs un incendiu în clădirea de birouri din sectorul Râşcani al capitalei, unde se află şi studio-ul postului TVC21. Din cauza incendiului au fost defectate echipamentele care asigură transmisiunea postului TV în reţeaua Moldtelecom. Învinuirile la adresa noastră nu au nici o justificare. Mai ales, că echipa postului TV cunoaşte despre faptul că lipsa semnalului a fost cauzată de incendiul produs pe data 17 februarie și colaborează cu echipa Moldotelecom pentru a restabili semnalul din studio-ul TVC21 în cel mai scurt timp.” a scris pe Facebook, directorul Moldtelecom, Dan Mitriuc.

Incendiul din sectorul Râșcani este un fapt constatat, iar poze cu echipamentul defectat vă prezentăm mai jos:
loading...

Comments are closed.