Alte știri

Dorin Chirtoacă spune că a votat pentru unirea cu România

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul Blocului electoral „UNIREA” la funcția de președinte al țării Dorin Chirtoacă și-a exercitat dreptul la vot. Acesta s-a prezentat de unul singur la secția de votare, fiind echipat cu mască și mănuși de protecție și cu propriul pix, transmite Telegraph.md, cu referire la Newsmaker.md

Igor Dodon merită încă un nou mandat pentru că deține o echipă puternică, experiență și un program bine pus la punct, susține Ion Ceban

„Am votat pentru unirea cu România. Astăzi, de la 7 dimineața până la 9 seara puterea aparține cetățenilor. Toți politicienii suntem pe zero”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă figurează cu numărul 8 în buletinele de vot.

Amintim că pe 1 noiembrie în Republica Moldova se desfășoară alegerile prezidențiale. În listele electorale sunt incluși 2,8 milioane de cetățeni cu drept de vot. Pentru validarea scrutinului este necesar să participe nu mai puțin de 1/3 din alegători, adică circa 1 mln de oameni.

Alegătorii pot vota pentru unul dintre cei 8 candidați înscriși în cursa electorală: Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Igor Dodon, Violeta Ivanov, Maia Sandu, Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă.

În țară, au fost deschise 2143 de secții de votare, inclusiv 42 pentru alegătorii din Transnistria. În afara țării au fost deschise 139 secții de votare.

Violeta Ivanov spune că a votat pentru „o Moldovă înfloritoare”. Candidata a dezvăluit ce planuri are pentru această zi

loading...

Comments are closed.