Două accidente rutiere violente s-au produs în centrul țării, iar un șofer a ajuns la spital

Dimineața de luni a început cu accidente rutiere violente, în centrul țării. Un bărbat a ajuns la spital, mai multe vehicule au fost avariate, iar sute de șoferi s-au pomenit în ambuteiaje infernale.

Primul caz a avut loc la ora 07.00 dimineața, la intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu și Armenească, din centrul capitalei. Acolo, un autocamion s-a izbit într-o mașină, iar în rezultat, automobilul a fost proiectat în peretele unui imobil.

Accidentul a fost atât de violent, încât șoferul mașinii, în vârstă de 38 de ani a fost preluat de ambulanță și dus la spital. Conducătorul autocamionului, în vârstă de 36 de ani, a scăpat nevătămat. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru a constata care dintre șoferi se face vinovat.

Cel de-al doilea caz a avut loc câteva ore mai târziu, în zona satului Ratuș din raionul Criuleni. Și de această dată implicate au fost un automobil și un camion.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Criuleni, Elena Băetrău, a declarat că preliminar, coliziunea s-a produs după ce șoferul autocamionului ar fi încercat să îți schimbe banda de deplasare fără a se asigura. Din fericire, de această dată nicio persoană nu a fost rănită.

De suferit au avut însă alte sute de șoferi care s-au pomenit în ambuteiaje infernale, circulând minute în șir bară la bară. Circumstanțele pe acest caz sunt în proces de examinare.

Total
0
Shares
Total
0
Share