Social

Două fetițe au fost salvate de pompieri dintr-o casă cuprinsă de flăcări din raionul Căușeni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pompierii din Căușeni au salvat doi copii dintr-o casă cuprinsă de flăcări. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență incendiul s-a produs în seara zilei de 23 septembrie într-o casă de locuit din localitatea Cârnățeni, raionul Căușeni.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 21:18. La fața locului în cel mai scurt timp a intervenit un echipaj de salvatori și pompieri.  Ajunși, angajații IGSU  au stabilit că două camere și o anexa au fost cuprinse de flăcări. Pompierii au reușit localizarea arderii către ora 22:00 fără ca aceasta să obțină răspândire.

Totodată, în timpul intervenției s-a stabilit că interiorul a unei odăi neafectate de foc se aflau două minore în vârstă de 11 și de 7 ani care s-au ascuns de flăcări. Acestea riscau să se intoxice cu produsele de ardere.  Pompierii au evacuat fetele imediat din locuința, astfel evitând intoxicarea acestora. Copii nu au avut de suferit și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Arderea a fost lichidată la ora 22:43. În urma incendiului au fost distruse bunuri materiale din interiorul a două camere, circa 20% din tavanul bucătăriei și circa 30% din acoperișul anexei cu suprafața aproximativ de 150 m2. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Citește și: GROAZNIC // Doi tineri au ajuns la spital în urma unui incendiu la Bălți. A ars un apartament

 

loading...

Comments are closed.