Alte știri

(Dovadă foto) Gest incredibil făcut de un Nord-coreean la Jocurile Olimpice din Coreea de Sud

Pinterest LinkedIn Tumblr

 

Gest incredibil al unui sportiv nord-coreean la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang, în concursul de short-track (patinaj viteză pe pistă scurtă). Kwang Bom Jong a încercat în două rânduri să-şi doboare un adversar din proba de 500 de metri.

Acceptat pe lista participanţilor din motive diplomatice, Jong a primit un loc suplimentar în calificări, unde a căzut însă după numai câţiva metri. Ce a surprins neplăcut a fost însă gestul său ulterior. Nord-coreeanul pare că întinde mâna special pentru a-l împiedica pe japonezul Ryosuke Sakazume.

Gest incredibil făcut de un nord-coreean la JOArbitrii au decis repetarea cursei în aceeaşi componenţă, însă Kwang Bom Jong nu s-a dezminţit. S-a împiedicat din nou, după primul viraj, şi a părut ulterior a întinde un picior pentru a-i pune piedică aceluiaşi patinator japonez.

Sportivul nord-coreean a fost descalificat de arbitri, însă niponul Ryosuke Sakazume nu crede în vinovăţia adversarului său. „Nu cred că a fost ceva intenţionat. Mâna lui a fost întâmplător lângă patina mea după ce a căzut”, a declarat japonezul.

loading...

Comments are closed.