Dragoș Galbur, despre eliberarea lui Andronachi: ”Justiție à la picnic cu roșii și brânză de oi”

Liderul Partidului Național Moldovenesc, Dragoș Galbur, a comentat eliberarea lui Vladimir Andronachi din arestul la domiciliu, numind-o “justiție à la picnic cu roșii și brânză de oi”, făcând aluzia la picnicul organizat de Veronica Dragalin, șefa procuraturii Anticorupție.

”Fostul deputat PD, Vladimir Andronachi a fost eliberat și din arest la domiciliu. Deci la moment toți cei care mai erau închiși, de bine, de rău, pe la CNA, P13 sau în arest la domiciliu au fost eliberați. Din toate taberele, și de la Șor, și de la Plahotniuc, și Filat, și toți. Justiție à la picnic cu roșii și brânză de oi”, este declarația integrală a lui Dragoș Galbur, liderul PNM.

Veronica Dragalin, șefa Procuraturii Anticorupție, a dezvăluit că a organizat un eveniment informal pentru procurorii anticorupție, având ca scop consolidarea echipei. Aceasta a adăugat că invitații au contribuit cu diverse produse pentru picnic, cum ar fi pește, carne, fructe, legume și brânză, subliniind că astfel de inițiative sunt importante pentru întărirea colaborării în cadrul echipei.

„Am invitat procurorii la un picnic vinerea trecută. Unii au adus peștele, alți iau adus carnea, colegii de la nord au adus fructele și legumele, colegii de la sud au adus brânză și alte lucruri. A fost un lucru care ne ajută să consolidăm echipa”, a spus ea.

Menționăm că Vladimir Andronachi a fost eliberat astăzi din arestul la domiciliu printr-o decizie luată de judecătorul Gheorghe Balan, care este cumătrul lui Andrei Năstase, ex-liderul Platformei DA. De menționat că Gheorghe Balan a ocupat anterior funcția de șef al Inspectoratului General de Poliție (IGP) în timpul mandatului Guvernului condus de Maia Sandu.

Total
0
Shares
Total
0
Share