Dumitru Diacov, despre declarația privind ireversibilitatea cursului european, propusă de ACUM: “Acolo numai despre integrarea europeană nu este vorba”

Președintele de Onoare a PDM, Dumitru Diacov a venit cu o reacție referitor la Declarația privind ireversibilitatea cursului European, al țării, propusă de blocul ACUM. 

Totodată, democratul adaugă și o serie de documente ce reprezintă trei variante a declarației: inițială, modificată de PDM și varianta cu completările celor din DA.

Deputatul democrat se arată dezamăgit de documentul inițial, pentru că nu corespunde de fapt, în genere, principiilor europene, afirmând că democrații sunt gata să voteze oricând doar varianta propusă de dânșii.

 

“Nu vreau să vin cu calificative, să vorbesc despre aspectele morale ale multiplelor declarații care s-au făcut pe marginea acestui subiect, din care reiese că PAS și DA rămân eroii zilei, iar PDM ar pune piciorul în prag. Vă propun în schimb să citiți cele 3 texte, varianta inițială a colegilor PAS și DA, a doua variantă completată propusă de noi, pe care suntem oricând gata să o votăm; și ultima “contribuție” a celor de la DA, în care numai despre integrarea europeană nu este vorba.”, scrie Dumitru Diacov, într-o postare pe facebook. 

Citește și: Pavel Filip a fost nevoit să dezmintă o posibilă alianță cu PSRM? Ce transmite liderul PDM

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share