Alte știri

Dumitru Vicol, cunoscutul om de afaceri, a decedat din cauza COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dumitru Vicol, directorul general al companiei Monicol, unul dintre cei mai importanți agenți economici de pe piața nucilor și a fructelor uscate din R. Moldova, s-a stins din viață, transmite Telegraph.md, cu referire la Bani.md

Despre aceasta a anunțat Pavel Filip pe pagina sa de Facebook. Familia Vicol are legături apropiate cu actualul lider PDM, după ce Iulian Filip s-a căsătorit în 2016 cu Nicoleta Vicol.

„Dumitru a fost un OM adevărat. Un OM de omenie, cu bun simț, recunoscător, altruist, optimist, muncitor, un OM deosebit, un OM de mare cumsecădenie, un OM care face un bine fără să aștepte nimic în schimb. Mai presus de toate, era un familist exemplar, pentru el familia e sfântă. Soț iubitor, tată grijuliu, bunel darnic, prieten săritor la nevoie. Și așa va rămâne pentru toți cei care l-au cunoscut cu adevărat. Condoleanțe, Carmina Vicol. Condoleanțe celor care vor învăța să trăiască fără Dumitru. Drum lin, dragă Dumitru”, a scris Pavel Filip.

European Business Association Moldova de asemenea a exprimat condoleanțe familiei îndurerate.

„Dumitru a fost unul din primii membri EBA Moldova, o persoana care mereu s-a implicat în procesul schimbării, în îmbunătățirea climatului de afaceri, în crearea regulelor de joc transparente pentru toți. Dumitru a participat activ în procesul de îmbunătățire și transparentizare a cadrului legal ce ține de export de nuci, rezultate de care astăzi beneficiază toți cei din industria respectiv”, a scris EBA Moldova pe pagina de Facebook.

Potrivit jurnalistului Anatolie Golea, Dumitru Vicol a fost răpus de COVID-19.

„Exact acum 2 săptămâni vorbeam cu el, peste câteva zile după ce a fost internat in spital. Nici nu bănuiam ca poate fi ultima noastră discuție…”, a scris jurnalistul.

„Cei care vor să-și ia ramas bun de la Dumitru, o puteți face marti, de la 9.00 pănă la 11.30 la Cimitirul Armenesc”, a scris Carmina Vicol.

Un avocat a rămas fără licență pentru falsificarea probelor într-un proces civil

loading...

Comments are closed.