După anunțul lui Spînu că-l acționează în judecată pe Usatîi, compania Energocom spune că analizează aceeași măsură

După anunțul lui Andrei Spânu că-l va acționa în judecată pe Renato Usatîi, în legătură cu declarațiile acestuia cu privire la achizițiile de gaze, compania Energocom a menționat într-o postare pe o rețea de socializare că analizează aceeași măsură, comunică telegraph.md

Mai exact, Energocom a prezicat că juriștii companiei analizează fiecare afirmație făcută de Usatîi în emisiune în vederea pregătirii unui dosar pentru acționarea în judecată, pentru protejarea reputației și imaginii companiei.

Totodată, Energocom a solicitat de la Jurnal TV dreptul la replică „pentru a face clarificări vizavi de falsurile lansate de Renato Usatâi pe această platformă.”

„SA Energocom solicită de la Jurnal TV dreptul la replică pentru a face clarificări vizavi de falsurile lansate de Renato Usatâi pe această platformă. Solicităm acordarea timpului de emisie în aceleași condiții, la aceeași oră, în aceeași emisiune, astăzi, 8 iunie. Energocom regretă atragerea unor platforme credibile într-o campanie de denigrare și fake-news motivată de interese financiare și politice. La moment, juriștii companiei analizează fiecare afirmație făcută în emisiune în vederea pregătirii unui dosar pentru acționarea în judecată, pentru protejarea reputației și imaginii Energocom”, menționează Energocom.

Anterior, Renato Usatîi susținea că, în timp ce majoritatea achită peste 29 de lei pentru fiecare metru cub de gaze naturale, unele companii reușesc să obțină un preț de 13 lei. Principalul furnizor de gaze recunoaște că pe piață există și prețuri mai mici dar precizează că aceste nu vin de la Moldovagaz, ci de la companii-fiice, cu licențe de import.

Total
0
Shares
Total
0
Share