După ce a rămas fără funcția de Primar, Năstase ar putea rămâne și fără funcția de ministru! Anunțul PSRM îl va enerva pe șeful Platformei DA

Andrei Năstase, Platforma DA, ACUM, PSRM, PPDA, Nastase ar putea ramane fara functia de ministru, Bogdan Țîrdea, Igor Dodon, PSRM, MAI, Primarie

După ce a pierdut alegerile în fața lui Ion Ceban, Andrei Năstase ar putea pierde și funcția de ministru al Afacerilor de Interne. Cel puțin asta dau de înțeles deputații socialiști.

Astfel, PSRM solicită ca mai mulți miniștri din cabinetul Sandu să fie audiați în Parlament, inclusiv Andrei Năstase.

„Este vorba despre segmentul economic, social, și securitate, respectiv MAI, ministerul economiei și al sănătății. Nu am discutat modalitatea în care vor fi audiați, dar ar fi bine să se prezinte în Parlament.” , a declarat pentru ProTV deputatul socialist, Bogdan Țîrdea.

Țîrdea a mai declarat că în luna iunie, când abia se discuta despre formarea unei alianțe între ACUM și PSRM, a existat și o înțelegere prin care blocul ACUM se angaja să ofere socialiștilor mai multe ministere.

De cealaltă parte, Năstase este convins că se întoarce la MAI.

„Nu am văzut comunicatul socialiștilor vă dați seama ca nu urmăresc pagina lor. Voi reveni cu o reacție.”, a declarat Năstase.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share