Social

După ce s-a reparat drumul în localitatea Obileni din raionul Hâncești, un investitor italian își extinde afacerea

Pinterest LinkedIn Tumblr

Investițiile Guvernului în infrastructură atrag antreprenori străini în țara noastră. Este și exemplu lui Saverio Sebastianelli, un investitor italian care și-a deschis în localitatea Obileni, raionul Hâncești o fabrică de producere a încălțămintei.

Saverio Sebastianelli activează în Republica Moldova din 2015 și oferă aproximativ 400 locuri de muncă pentru localnicii din regiune. Datorită investiției Guvernului în instrastructură, Saverio Sebastianelli a declarat că își va extinde afacerea și va dubla numărul locurilor de muncă.

Astăzi premierul Ion Chicu a inspectat drumul renovat Obileni-Nemțeni din raionul Hâncești. Aici au fost reabilitați 1,2 km de drum, pentru care s-au alocat din Fondul rutier, suplimentar, 4,6 milioane lei.

„Mă bucur să văd că acolo unde s-au încheiat lucrările de reconstrucție a drumurilor s-a pus accent pe calitate, iar oamenii se pot bucura de drum bun în localitățile lor. Numai astfel, modernizând infrastructura, vom reuși să atragem investiții străine în țară și să încurajăm cetățenii noștri să rămână acasă”, a subliniat premierul.

Citește și: Investitorii belaruși ar putea deschide întreprinderi de producere în R. Moldova

loading...

Comments are closed.