Actual

Ediția de primăvară a expoziției internaționale MOLDAGROTECH a fost anulată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a anunțat că ediția de primăvară a expoziției internaționale MOLDAGROTECH, planificată pentru perioada 11 – 14 martie, a fost anulată, transmite Telegraph.md

Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe a comitetului organizatoric responsabil de organizarea evenimentului, în contextul în care expoziția presupune prezența la eveniment a mai mult de 1000 de persoane și sunt necesare măsuri de prevenire  a răspândirii virusurilor care afectează sănătatea oamenilor, inclusiv, pentru prevenirea și controlul infecției cu COVID-19, pe teritoriul țării.

”Ne cerem scuze față de companiile și agenții economici care și-au confirmat participarea la expoziție. Ne pare rău că trebuie să luăm o asemenea decizie, dar sănătatea și viața oamenilor este mult mai scumpă decât orice eveniment public. În scopul prevenirii, răspândirii infecțiilor respiratorii, inclusiv, reducerea riscurilor de răspândire a cazurilor de infecție prin coronavirus, pe teritoriul țării, ediția de primăvară a expoziției MOLDAGROTECH este anulată”, a declarat ministrul Ion Perju.

Citește și: CORONAVIRUS: Militarilor din Armata Națională li se interzic concediile și vizitarea de către rude

 

loading...

Comments are closed.