Alte știri

EDITORIAL: E foarte grav când politicienii unui stat se apucă să remodeleze istoria!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Socialiştii.
Expulzare prin esofag și pe gură a conținutului stomacal. Vomă.

Socialiştii lui Dodon au realizat un film din trei episoade despre istoria R.Moldova şi-l vor difuza pe NTV – Moldova la mijlocul lui noiembrie.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

E foarte grav când politicienii unui stat se apucă să remodeleze istoria. Politicienii ar trebui să scrie istoria unui stat la prezent, prin acțiuni sociale şi economice de modernizare a statului, dar nu să transforme trecutul într-o ficțiune pe care au visat-o noaptea.
Ce fel de istorie putem învăța de la Igor Dodon, când dânsul, într-un an de mandat, a reuşit să calce doar prin strachini şi să-i şteargă bocancii lui Putin cu drapelul R.Moldova? Doar într-un mandat! Vă închipuiți câte perle de la tovarăşul Dodon ne mai aşteaptă până-n 2020?

Pe lângă faptul că sunt agramați din punct de vedere gramatical şi istoric, fiind deprinşi să scrie „republica” cu „k” şi să arate prin clipurile lor electorale că Ştefan cel Mare a domnit între anii 1418 – 1484, socialiştii mai sunt pasionați de o obsesie clinică față de ideile lui Putin de a construi un califat novorus pe teritoriul R.Moldova. Şi pentru că sunt lipsiți de morală politică la emisfera cerebrală, socialiştii mai organizează, fără nici o sfială, câte un mini-trip la Tiraspol să depună flori la monumentele cazacilor ce au luptat contra R.Moldova în 1992. Într-un fel, să mai scuipe pe memoria soldaților moldoveni înecați în Nistru de gardiştii lui Alexandr Lebed.

Voi nu aveți măcar dreptul moral să depuneți flori la monumentul lui Ştefan cel Mare pe 27 august, dar nu să mai filmați istoria Moldovei.

Există un zvon că Dumnezeu când crease funcția de Preşedinte, dânsul a înconjurat R.Moldova. Ne-am pomenit şi noi cu toate găoazele în funcțiile de Şef al Statului, dar cu Igor Dodon lucrurile stau cu totul diferit.
Igor Dodon este un sinonim al prostiei politice din R.Moldova.

autor: Teodor Bucătari,

cetățean al RM stabilit în Marea Britanie

 

loading...

Comments are closed.