Alte știri

Egiptul l-a invitat pe Elon Musk să vadă piramidele pentru a se convinge că nu au fost construite de extratereștri

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul cooperării internaționale din Egipt, Rania al-Mashat, l-a invitat pe miliardarul Elon Musk să viziteze țara și să vadă piramidele pentru a se convinge că nu au fost construite de extratereștri. Reacția Egiptului vine după ce fondatorul Tesla a scris pe Twitter un mesaj care pare să susțină teoria conspirației potrivit căreia, în construcția monumentelor egiptene ar fi fost implicate forme de viață extraterestră, scrie BBC. 

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Elon Musk a scris, vineri, pe Twitter că „Extratereștrii au construit piramidele, evident”. În replică, ministrul egiptean l-a invitat să se documenteze cu privire la dovezile privind construirea structurilor dedicate faraonilor Egiptului.

„Îți urmăresc munca cu multă admirație”, a scris Raina al-Mashat. „Te invit să cercetezi documentele cu privire la construirea acestor monumente. Domnule Musk, vă așteptăm în Egipt”.

În Egipt există peste 100 de piramide, dar cea mai cunoscută este Marea Piramidă din Giza.

Fondatorul SpaceX a răspuns mai târziu cu un link către un site BBC History despre viața constructorilor piramidelor: „Acest articol BBC oferă un rezumat logic pentru modul în care s-au construit”.

Sursa: Digi24.ro

Citește și: Elon Musk i-a modificat numele fiului său. Cum se va numi băiețelul

loading...

Comments are closed.