Externe

Ei sunt cei mai malefici oameni din istorie: Iată ce s-a întâmplat cu urmașii lui Hitler și Stalin!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cei mai malefici oameni din istorie ne sunt prezentați din manuale, dar mai rar auzim de succesorii lor. Iar aceștia, de multe ori, sunt o parte importantă din istorie pe care o uităm.

Copiii și nepoții celor mai răi oameni care au trăit vreodată sunt adeseori uitați. Reputația strămoșilor lor îi urmărește invariabil. Fiecare dintre ei are o poveste, mai mult sau mai puțin, legată de cine au fost părinții și bunicii lor.

Cea mai tânără fiică a lui Iosif Stalin a fugit de istorie în Statele Unite ale Americii

Rusia, urss, cea mai tânără fiică a lui Joseph Stalin a fugit de istorie în Statele Unite ale AmericiiSvetlana Alliluyeva a fost cea mai tânără fiică a lui Stalin. Ea și-a schimbat ulterior numele în Lana Peters. Când avea doar șase ani, mama ei s-a sinucis, iar ea a rămas în grija tatălui și frațilot ei.

Unul din frații ei a murit în timpul celui de-al doilea război mondial, într-o tabără de concentrare, pe motiv că Stalin a refuzat să îl dea la schimb pentru un general german pe care îl avea în custodie. Un alt frate a murit la 40 de ani, din pricina problemelor cu alcoolul.

Peters a plecat din Uniunea Sovietică în 1967, a ajuns în Statele Unite ale Americii și a scris patru cărți auto-biografice. Două din cărțile ei au ajuns best-seller-uri. A fost căsătorită de trei ori, a avut trei copii și a murit de cancer în 2011.

Rudele lui Hitler sunt hotărâte să taie arborele genealogic

germania nazista, rudele lui Hitler sunt hotărâte să taie arborele genealogic, istoria universalaPeter Raubal, Heiner Hochegger și frații Alexander, Louis și Brian Stuart-Houston par să nu aibă nimic în comun. Peter a fost un inginer, Alexander un lucrător social. Louis și Brian conduc o afacere de amenajare teritorială. Peter și Heiner locuiesc în Austria, pe când cei trei frați Stuart-Houston trăiesc în Long Island, la câteva străzi distanță unii de ceilalți.

Totuși, ei au ceva în comun – sunt ultimii membri rămași ai arborelui genealogic Hitler.

De îndată ce au aflat de istoricul familiei, frații Stuart-Houston au făcut un pact să nu facă vreodată copii, pentru ca arborele genealogic al lui Hitler să se termine cu ei. Verișorii lor din Austria au luat aceeași decizie – nici Peter, nici Heiner nu s-au căsătorit și nu au făcut copii.

loading...

Comments are closed.