Externe

El este bărbatul cu cel mai gros gât din lume! A devenit faimos după ce a fost arestat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Imaginea unui american arestat a devenit virala pe internet. Charles Dion McDowell a devenit senzatie online dupa ce imaginea sa a aparut pe internet, in urma unei arestari. Barbatul cu gatul deosebit de lat a primit porecla Hench Neck Guy si a fost motiv de amuzament pentru mii de internauti, scrie presa din SUA.

Barbatul fugise de politisti la un control de rutina si a fost dus la sectie cu forta. Intre timp si-a rezolvat problemele cu legea, iar acum anunta ca e gata sa-si faca debutul in MMA. O companie din Florida i-a oferit un contract dupa ce si-a gasit faima pe internet. „Pentru cine nu stia, ma pregatesc pentru MMA si o sa-mi fac debutul foarte curand”, a scris Charles pe pagina sa oficiala Facebook. .
 

„N-a facut cele mai bune alegeri in viata, poate acest pas va fi unul bun pentru viitorul sau. Chiar daca nu va ajunge sa concureze la nivel inalt, va fi mai bine pentru el sa munceasca si sa evite greselile din trecut”, a spus seful Island Fights, compania care i-a oferit contractul.

Pozele cu el au devenit motive de ironie pe Facebook și Twitter.

loading...

Comments are closed.