Externe

Eminem a primit compensație în valoare de 415 mii de dolari după ce a dat în judecată un partid din Noua Zeelandă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Raperul american Eminem a reușit să convingă autoritățile neozeelandeze că i-au fost încălcate drepturile de autor de către un partid politic.

Curtea Supremă din Noua Zeelandă a decis că Partidul Național din Noua Zeelandă a încălcat drepturile de autor ale interpretului american Eminem. Decizia Curții a fost ca partidul de guvernare din Noua Zeelandă să achite 415 mii de dolari drept compensație, informează Associated Press pe twitter.

Partidul Național a recunoscut că a încălcat drepturile de autor în timpul campaniei electorale din 2014, când au folosit ilegal piesa „Lose Yourself”. Reieșind din această situație, se pare că politicienii nu au de gând să conteste această decizie.

Reamintim că în septembrie 2014, Eminem a intentat un proces împotriva Partidului Național din Noua Zeelandă acuzându-i că au folosit o versiune nelicențiată a piesei sale „Lose Yourself”.

Melodia „Lose Yourself” interpretată de Eminem a devenit cunoscută datorită filmului 8 mile și a primit mai multe premii dinre care Oscar, Globul de aur și Grammy.

loading...

Comments are closed.