Este Maia Sandu compatibilă cu Andrei Năstase? Iată ce ne spune Horoscopul

Liderii blocului ACUM, Andrei Nastase, Maia Sandu, PAS, Platforma DA, PPDA, Blocul ACUM, ACUM DA PAS, PAS cu DA, Demnitate si Adevar, maia sandu dupa horoscop, andrei nastase zodiac, horoscopul zilei, astrele, ce ne spun astrele, horoscop politic

În contextul în care tot mai multe voci spun că între Maia Sandu și Andrei Năstase există în prezent mai multe disensiuni, am hotărât să apelăm la un astrolog pentru a vedea dacă acești doi lideri politici sunt compatibili din punct de vedere zodiacal. O să fiți surprinși să aflați că și horoscopul ne spune că între Maia Sandu (zodia gemeni) și Andrei Năstase (zodia leu) nu există compatibilitate.

Lidera PAS, Maia Sandu, s-a născut pe data de 24 mai 1972, fiind în Zodia Gemeni, element de Aer.
Cea mai agitată femeie din Horoscop este Femeia Gemeni, aceasta este guvernată de Mercur, fapt ce o înfățișează în fața celorlalți ca fiind o femeie comunicativă, care dă impresia că le știe pe toate, mereu aceasta va veni cu completări acolo într-o discuție. Chiar dacă se arată superficială față de anumite situații, totuși trăiește și momente intime în care conștientizează că întrece măsura.
Puncte slabe: nestatornică, bârfitoare
Puncte forte: profundă, iute la minte, binedispusă, călduros faţă de oameni

Liderul PPDA, Andrei Năstase, s-a născut pe data de 6 august 1975, fiind în Zodia Leu, element de Foc.
Leul este foarte inflexibil, are idei bine înrădăcinate, are concepte fixe, este încăpățânat și de cele mai multe ori trebuie insistă ca lucrurile să iasă cum vrea el! De asemenea, există posibilitatea ca după mulți ani de frustrări și temeri, cei născuți în această zi să se hotărască să își părăsească stabilitatea și sa înceapă căutarea unor noi orizonturi.
Puncte slabe: deziluzionat, neliniștit, antisocial, risipitor, are tendinţa de a încălca regulile în mod voit
Puncte forte: mândria, loial, entuziast

Gemeni și Leu? Aer și Foc. Sună bine în teorie, practica ne omoară aici! De ce? Fiindcă Leul este foarte inflexibil, în timp ce femeia Gemeni este flexibilitatea întruchipată. Libertatea de care are atâta nevoie o femeie în zodia Gemeni, de la un Leu? Mutați-vă gândul! Bărbatul Leu va dori femeia Gemeni înlănțuit-ă bine lângă el.

O femeie născută în zodia Gemeni ar putea fi de la început atrasă de pasiunea Leului pentru tot ce este strălucitor și elegant. Bărbatului Leu îi place să iasă în lume și să aibă tot ce este de calitate (de la șampanie și caviar până la cea mai bună mașină), iar când vine vorba de a face curte, e maestru! Într-o relație mai îndelungată, femeia Gemeni se va plictisi de bărbatul Leu.

Pe parcurs, într-o relație fie și de colaborare, Leul va mai renunța la orgoliul său, deoarece va vedea că nu îi va merge cu șiretul nativ Gemeni. Fiecare va avea de învățat câte ceva de la celălalt, Leul va admira imprevizibilitatea partenerului, iar nativul Gemeni va învăța să își asume mai multe responsabilități. Acesta nu trebuie să nu îi dea motive de gelozie Leului, pentru că, mai devreme sau mai târziu, se va răzbuna.

Sfaturi pentru zodia Leu: Acceptă faptul că, s-ar putea să fii pus în situația în care vei fi nevoit sa faci compromisuri. Dezvoltă-ți capacitatea de a vedea lucrurile și dintr-un alt punct de vedere.
Sfaturi pentru zodia Gemeni: Implică-te mai mult în ceea ce faci! Ai tendința de a fi superficială nu doar în micile activități zilnice, ci și in relațiile pe care le dezvolți sau munca pe care o faci. Este cazul sa te implici mai mult și să te dedici complet dacă vrei sa îți îndeplinești visurile.

sursa: https://www.eastrolog.ro/

 

 

Total
0
Shares
Total
0
Share