Politic

Europarlamentarul Tomáš Zdechovský, îi împrospătează memoria lui Igor Grosu – I think he should know his family members.

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce Secretarul General al Partidului AS, Igor Grosu, a declarat că europarlamentarii care l-au vizitat pe Ilan Șor nu sunt membri ai PPE, unul dintre aceștia, Tomáš Zdechovský, a decis să reacționeze.

La știrea respectivă de pe portalul Deschide.md, europarlamentarul a lăsat un comentariu, prin care s-a arătat indignat că Igor Grosu, partidul pe care-l reprezentă, la fel face parte din PPE, a declarat că nu-l cunoaște pe europarlamentar.

„Numele meu este Tomas Zdechovschy și eu sunt deputat în Parlamentul European din partea marii familii PPE. Familie la care aparține și Igor Grosu. Cred că el ar trebui să-și cunoască membrii familiei”, a comentat Tomáš Zdechovský.

Platforma DA, Tomáš Zdechovský, EPP, PPE, PAS, Igor Grosu,


Amintim că un grup de cinci deputați europeni din cadrul Partidului Popular European au venit la Orhei, în vizită la partidul primarul Ilan Shor, se spune într-un comunicat al Partidului Șor.

Din delegație au făcut parte Fulvio Martusciello (șeful delegației Parlamentului European pentru relațiile cu Israelul), Stefano Maullu (vicepreședinte al Comisiei Europene pentru cultură și educație), Alberto Cirio (membru al delegației Comisiei parlamentare UE-Moldova), Salvatore Domenico Pogliese și Tomas Zdechovsky.

loading...

Comments are closed.