Evenimentul Open Dialog a adunat 15 oameni într-o sală imensă! “A fost o șezătoare în pauza de masă”

ludmila kozlovska, lobby pas, maia sandu bruxelles, nastase bruxelles, alexandru machedon, natalia morari, ludmila kozlovska, agenti servicii secrete ruse, agenti fsb moldova, ana ursachi, platon
 

Un eveniment colateral organizat într-o pauză de masă cu o sală aproape goală. Astfel a arătăt conferinţa cu privire la drepturile omului organizată în oraşul elveţian, Geneva de către fundația “Open Dialog”, condusă de către Ludmila Kozlovska.

Aprecierea a fost dată de invitaţii emisiunii Fabrika, care au fost prezenţi la acel eveniment, transmite Publika.

“Eu am ţinut să o felicit pe doamna Kozlovska pentru evenimentul care a adunat vreo 15 oameni, deşi era o sală imensă. Evenimentul pe care l-au organizat Open Dialog avea remarca side event, adică un eveniment colateral. Nu avea treabă cu forumul acesta mare, dar în cadrul acestui forum vă dăm voie să discutaţi o problemă aparte într-o sală pe care v-o oferim. Foarte inteligent. Am să ies la un post de televiziune controlat de opoziţie şi de oameni dubioşi care se ascund pe la Frankfurt şi am să spun că ONU a criticat şi condamnat Republica Moldova”, a spus jurnalistul Alexei Lungu.

Fostul viceministru de interne, Ghenadie Cosovan, a declarat că prin astfel de acţiuni Open Dialog a încercat să folosească imaginea Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru a manipula şi dezinforma opinia publică.

“Acestă şezătoare a avut loc în pauza de masă. Sub tutela unor instituţii democratice, a principiilor democratice ei îşi introduc elementele distructive care de la aşa tribună induc în eroare cetăţenii noştri”, a spus fostul viceministru de Interne, Ghenadie Cosovan.

Potrivit invitaţilor emisiunii, Ludmila Kozlovska a evitat să răspundă la întrebările adresate de ei.

Mai mult, transmisia directă a forumului pe facebook a fost întreruptă brusc de organizatori. Ulterior şi materialele postate pe pagina oficială a acesteia despre manifestaţie au fost retrase.

Total
0
Shares
Total
0
Share