Evghenia Guțul, susținută de echipa lui Ilan Șor, intenționează să instituie indemnizația unică la naștere de 20 mii lei în Găgăuzia, iar vara viitoare va inaugura parcul GăgăuziaLand

 

Grija față de tânăra generație, a tinerilor în general, este una dintre prioritățile bașcanului Găgăuziei. Evghenia Guțul, împreună cu echipa lui Ilan Șor, intenționează să stabilească alocații unice la nașterea unui copil, în valoare de 20 de mii de lei și să inițieze construcția locuințelor sociale. Declarații în acest sens au fost făcute de către noul guvernator al autonomiei, în cadrul unei vizite oficiale în satul său natal, Etulia.

„Este foarte important să fim un exemplu demn de urmat pentru tânăra generație, care pune umărul pentru tinerele familii!”, a declarat Evghenia Guțul.

Grija față de copiii găgăuzi se află în centrul atenției bașcanului și a echipei lui Ilan Șor. Deja în vara anului 2024, la Comrat va apărea un grandios parc de distracții GăgăuziaLand, care va fi construit după modelul OrheiLand.

„Acasă este Găgăuzia! Acasă este Moldova! Și vom face totul pentru ca oamenii noștri să nu dorească să plece, ci să vrea să trăiască și să se dezvolte în țara lor!”, a subliniat bașcanul.

Comunicat de presă

Total
0
Shares
Total
0
Share