Ex-ministrul PDM, Chiril Gaburici și deputatul PAS, Dumitru Alaiba au fost surprinși împreună la o terasă

 

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Dumitru Alaiba a fost surprins la o terasă, în compania ex-premierului Chiril Gaburici, transmite Telegraph.md

Cei doi au fost surprinși la o masă de terasă la o discuție privată.

”Despre Chiril Gaburici s-au scris multe, mai ales în perioada când făcea parte din echipa PDM, fiind și candidat pentru funcția de deputat pe circumscripția 31.

Gaburici a fost și șeful lui Dumitru Alaiba în Guvernul pe care l-a condus.

Astăzi cei doi au fost surprinși la o terasă. Se vede că au rămas în relații bune, iar Dumitru Alaiba una scrie pe Facebook despre echipa lui Plahotniuc și altă poziție are în viața reală.

Sau, probabil, de când Chiril Gaburici este președinte al Consiliului de Administrare Bemol, iar de la Ziarul de Gardă am aflat că unii de la BEMOL sunt și sponsori ai PAS, în general a devenit om bun cu acte în regulă.

Personal, Gaburici mi-a părut mereu ca fiind un om simpatic.

P.S. Asta demonstrează, din nou, că nu merită politicienii ca să vă certați din cauza lor. Ei se vor împăca, pe când voi o să pierdeți din rude sau prieteni” scrie canalul Radar Politic

Citește și: Reacția lui Fadei Nagacevschi la implicarea lui Aureliu Ciocoi în subiectul secțiilor de votare: ”Mă disociez de reacția Guvernului demisionar”

Total
0
Shares
Total
0
Share