EXCLUSIV! Imagini cu solistul Carla’s Dreams fără mască: a fost pozat pe stradă alături de iubita sa

Exclusiv, Imagini cu solistul Carla's Dreams fără mască, a fost pozat pe stradă alături de iubita sa, vedete moldova, delia, x factor romania 

Vă prezentăm, în exclusivitate, detalii spumoase despre cel mai nou cuplu din showbiz. Reporterii de la Cancan.ro au aflat că apreciatul model din România, Andra Mirona Axentoi, s-a cuplat cu nimeni altul decât solistul de la Carla’s Dreams, poate cel mai dorit bărbat din țara noastră. Vă arătăm, în premieră, inclusiv imagini cu Andrei Țăruș și iubita sa.

De ceva vreme, în lumea mondenă s-a înfiripat o poveste de dragoste, după ce o mega-bunăciune a reușit să-l cucerească pe cel mai râvnit bărbat din România. Andra Mirona Axentoi a dat, pur și simplu, lovitura după ce s-a combinat cu Andrei Țăruș, solistul de la Carla’s Dreams, care a divorțat în urmă cu zece luni, după șapte ani de căsnicie cu Nelea Motricala, o afaceristă de succes din Republica Moldova. Andra a reușit să-l prindă definitiv în mrejele iubirii pe celebrul artist, iar acum cei doi au o relație perfectă, ca-n filme.

Reporterii l-au întâlnit pe Andrei Țăruș (Carla’s Dreams) și Andra Miruna Axentoi în București, într-o zonă selectă. Andra a fost prima care a coborât din mașină, urmată, la scurt timp, de solistul de el. Ambii erau îmbrăcați lejer și nu păreau deloc stingheri. La un moment dat, artistul și-a aprins o țigară, din care a tras cu poftă. Cuplul nu a ieșit cu nimic în evidență. Cei doi s-au plimbat relaxat pe stradă și s-au dus acolo unde aveau treabă.

Solistul de la Carla’s Dreams s-a oprit și la un magazin, de unde și-a cumpărat strictul necesar. După care el și iubita și-au continuat drumul.

x factor romania, carla's dreams, muzica 2018

Total
0
Shares
Total
0
Share