Social

EXCLUSIV! Poze XXX cu trimisa lui Putin la Chișinău!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi poliția de frontieră a Republicii Moldova a făcut un nou gest deosebit. A întors de pe Aeroportul din Chișinău jurnalista rusă Daria Aslamova de la Komsomolskaya Pravda care este specializată pe propaganda separatistă în toate statele din CSI. Inițial ea a spus că a venit în Moldova ca turist, apoi însă a declarat că are programat un interviu cu Igor Dodon.

Presa rusească din Moldova, dar și cea din Rusia au atacat în mod obraznic decizia autorităților moldovenești de a expulza jurnalista rusă. Mai mult de atât, Asociația Jurnaliștilor Vorbitori de Rusă a publicat o scrisoare în care condamnă acțiunile de astăzi.

Redacția Telegraph Moldova a decis să afle mai multe detalii despre Daria Aslamova, materialul găsit ne-a lăsat fără cuvinte. Pozele de mai jos au fost blurate din motiv că sunt 18+.

Reamintim că doamna Aslamova a numit Republica Moldova ca fiind o țară sălbatică.

Cu toate acestea, președintele a sărit în apărarea jurnalistei ruse. Într-o publicație pe Facebook, Dodon a scris că va investiga această situație, iar interviul va avea loc oricum. Daria Aslamova a reflectat pe larg evenimentele din 2014 de la Kiev, apoi a scris despre victoria rușilor, după anexarea Crimeei, iar intr-o discutie cu Serghei Lavrov, i-a reproșat acestuia că autoritățile de la Moscova nu recunosc independența Donbasului. În publicațiile sale, jurnalista i-a criticat pe unii lideri străini. Despre președintele Franței, de exemplu, a scris că ar fi homosexual si că a învins alegerile datorită electoratului cu această orientare sexuală.

loading...

Write A Comment