Externe

Executorii judecătorești au întors unei femei copilul care „a murit” 7 ani în urmă

Pinterest LinkedIn Tumblr

În 2011, părinții au lăsat în maternitate copilul pentru că medicii le-au fi spus că acesta a murit.

În orașul rusesc Volgograd, executorii judecătorești întâmplător au ajutat o familie să-și revadă copilul care timp de 7 ani era considerat mort scrie life.ru cu referință la serviciul de presă al conducerii regionale Volgograd.

Se spune că în 2011, femeia a născut dar medicii i-au spus că pruncul nu va trăi mai mult de o săptămână. Fiind în stare gravă emoțională a decis să lase în maternitate copilul și a plecat acasă.

Peste 5 zile, soții au înțeles că nu pot trăi fără copil și au revenit la maternitate după băiețel. Acolo li s-a spus că pruncul lor a murit.” informează serviciul de presă.

Anul trecut, executorii judecătorești au primit un document în care o casă de copii cere soților să plătească pensia alimentară pentru că timp de 7 ani ar fi întreținut copilul lor. În acest scop, 230 de mii de ruble au fost sechestrate de pe contul bancar al femeii.

După ce a descoperit lipsa banilor, cei doi soți s-au adresat executorilor judecătorești pentru a afla cauza. Cum s-a aflat ulterior, copilul lor „mort” se afla într-o casă de copii. După această „înviere” miraculoasă, în urma unei decizii judecătorești părinții au fost restabiliți în drepturi.

 

loading...

Comments are closed.