Alte știri

Explozia de la Beirut a avut loc din motivul că Guvernul Filat era corupt, susține Maia Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lidera PAS, Maia Sandu, afirmă că explozia de la Beirut a avut loc din cauza corupției și incompetenței Guvernului Filat, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Mai exact, Sandu a scris într-o postare pe Facebook că nava Rhosus a fost înregistrată în Registrul de Stat al Navelor în schimbul mitei și al favorurilor. Astfel, dânsa acuză autoritățile din perioada dată (înregistrarea s-a înfăptuit la data de 23.02.2012), mai exact Guvernul Filat (14 ianuarie 2011 – 25 aprilie 2013), de corupție.

Potrivit Maiei Sandu, anume instituțiile din Guvernul Filat erau implicate în scheme de corupție: ”Într-o țară unde lucrurile se fac corect, unde instituțiile statului nu participă în scheme, înregistrarea unor astfel de nave ar fi fost imposibilă. Republica Moldova se află de mulți ani în lista neagră din cauza faptului că înregistrează nave ce desfășoară activități ilegale”, afirmă lidera PAS.

Totodată, Maia Sandu va cere deputaților PAS să verifice cum a fost înregistrată nava Rhosus  în perioada de guvernare a Guvernului din care făcea parte chiar ea.

Citește și: Agenția Navală: Deflagrația din Beirut NU a avut loc din cauza unei nave sub Pavilionul Republicii Moldova

loading...

Comments are closed.