Familia taximetristului decedat în accidentul din centrul capitalei a primit un apartament în urma unei campanii de strângeri de fonduri inițiată de șeful statului

Familia taximetristului Alexandru Usatîi, care și-a pierdut viața în accidentul produs în noaptea de 17 mai în centrul capitalei, a primit un apartament cu două odăi în comuna Stăuceni, transmite Telegraph.md

Cheile locuinței au fost înmânate astăzi de către președintele Igor Dodon, inițiatorul campaniei de colectare a fondurilor pentru această cauză.

Astfel, datorită reprezentanților Companiei Kaufland în Moldova precum și altor oameni care au reacționat la apelul lansat de către președinte, familia Usatîi va avea de acum încolo o locuință proprie.

Văduva taximetristului, Rovena Usatîi, crește acum de una singură cei doi feciori de 9 și 18 ani și din cauza faptului că nu aveau o casă proprie, locuiau la bunei.

De asemenea, șeful statului a oferit astăzi familiei un pat și un frigider de care aveau stringentă necesitate, fructe, cărți și alte lucruri necesare.

Citește și: Noi detalii despre accidentul produs în noaptea de 17 mai în centrul capitalei

Total
0
Shares
Total
0
Share