Actual

Faptele bune continuă! Igor Dodon a acordat ajutor material unei familii cu cinci copii din Hâncești

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ex-președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a oferit un ajutor material pentru o familie vulnerabilă din satul Mirești, raionul Miclești, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Igor Dodon spune că l-a sensibilizat povestea familiei Aureliei Mihalcea care crește de una singură 5 copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 21 ani. Familia a trecut printr0-o tragedie grea, legată de moartea tatălui, la vârsta de doar 45 de ani.

Astfel, mama copiilor, Aurelia, angajată la oficiul poștal din sat, cu mare greu ține piept problemelor care s-au abătut, dar face tot posibilul ca să le asigure copiilor un trai decent și să le ofere posibilitatea să obțină studii superioare, așa cum și-a dorit capul familiei, Victor.

”Am fost sensibilizat de istoria familiei Mihalcea, de modul în care ei luptă și nu cedează în fața obstacolelor vieții. Am decis să-i vizitez și să-i susțin în aceste condiții dificile. Cu sprijinul inclusiv al altor persoane de omenie, le-am oferit copiilor mai multe obiecte necesare, inclusiv un televizor, un calculator pentru lecțiile on-line, produse alimentare, fructe, haine și jucării. Le-am dorit tuturor sănătate și realizarea tuturor năzuințelor.

Îndemn toată lumea să nu fie indiferentă față de cei mai triști ca noi și să contribuie cu ce poate, cu o vorbă bună, cu o faptă, cu un sfat.

Voi continua să fiu alături de cetățeni și, cel puțin, de 2-3 ori pe lună voi merge în satele moldovenești și voi ajuta oamenii care au nevoie”, a declarat Igor Dodon.

Vicepreședintele Parlamentului, Mihail Popșoi, a avut o întrevedere cu Șeful Oficiului Consiliului Europei în Moldova, William Massolin

 

loading...

Comments are closed.