Politică

Filip: Năstase devenea premier 100% dacă Sandu îl desemna. Ea l-a vrut pe Ciocoi interimar

Pinterest LinkedIn Tumblr

Andrei Năstase ar fi devenit premier dacă era desemnat de către Maia Sandu la această funcție, susține președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, informează Cotidianul.md

Filip a declarat joi, în cadrul unei emisiuni de la N4, că poate spune „cu fermitate că dacă era înaintată candidatura lui Năstase, erau voturile necesare pentru a fi votat”. El a spus că Sandu nu l-a desemnat pe Năstase deoarece își dorește alegeri anticipate și nu a vrut să-și asume responsabilitatea guvernării.

Ea a vrut să rămână acest Guvern până în alegerile anticipate, pentru a critica insituțiile și a spune că nu e vinovată cu nimic”, a declarat Filip.

Liderul PD a mai acuzat că instituirea stării de urgență de către Parlament ar conveni atât lui Dodon cât și lui Sandu, pentru că cei doi se vor acuza reciproc în continuare și își vor pasa responsabilitățile de la unul la celălalt.

Citește și: Un lider de partid s-a adresat Președintelui și Premierului interimar: Dacă nu vă descurcați, chemați-ne pe noi, cei din opoziție!

loading...

Comments are closed.