Alte știri

FLASH // PPDA înaintează moțiune de cenzură împotriva unui ministru din Guvernul Chicu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fracțiunea Platforma DA solicită Procuraturii Generale să se autosesizeze pe marginea înregistrărilor audio, difuzate ieri, în care se presupune că sunt vizați ministrul afacerilor interne Pavel Voicu și deputatul Corneliu Furculiță, transmite Telegraph.md

”Am reținut că nu a urmat nicio dezmințire din partea ministrului sau a deputatului privind autenticitatea convorbirilor audio”, a menționat Președintele Fracțiunii Platforma DA, Alexandru Slusari.

În acest context, fracțiunea Platformei DA va înainta, la următoarea ședință plenară a Parlamentului, moțiunea simplă asupra activității ministrului afacerilor interne.

”Ministrul de interne oricum deja a acumulat mai multe bile negre în ultima perioadă de timp în contextul răpirii cetățenilor noștri de așa zisul МГБ din Transnistria, precum și a creșterii vertiginoase a numărului accidentelor rutiere”, a accentuat Vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari.

Deputații vor continua să voteze ridicând mâna. Sistemul votului electronic a fost testat, dar încă nu se poate de implementat

loading...

Comments are closed.